„PANE, DAJ NÁM VÄČŠIU VIERU“

Pútnické miesto Staré Hory, neďaleko Banskej Bystrice, bude aj v roku 2023 miestom, kde sa uskutoční v poradí už 17. ročník festivalu EMfest. EMfest, ktorého názov je skratkou slov Eucharistia a Mária je inšpirovaný festivalom Mladifest, ktorý sa pravidelne uskutočňuje v Medžugorí.

Celý program EMfestu sa uskutoční v sobotu 8. júla 2023 na Studničke na Starých Horách. Téma 17. ročníka bude „PANE, DAJ NÁM VÄČŠIU VIERU“. Sme radi, že naše pozvanie prijal hlavný prednášajúci Pater Dr. Ivo PAVIC (OFM) z Bosny a Hercegoviny. Môžete sa tešiť na zaujímavé prednášky, vzácnych hostí, jedinečnú hudbu a spev. K dispozícii bude spovedná služba, infostánok… a hlavne neopakovateľná atmosféra s nádychom Medžugoria. Podvečerný program bude venovaný modlitbe sv. ruženca, sv. omši a moderovanej adorácii.

Ďakujeme za všetky vaše modlitby, za slúžiacich aj účastníkov EMfestu 2023. Tešíme sa na všetkých vás osobne na Starých Horách.

Info: www.emfest.sk

„PANE, DAJ NÁM VÄČŠIU VIERU“

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.